13 de diciembre de 2009

TRES LLENGUATGES A DEBATRE

A classe de comunicació varem debatre els tipus de llenguatge, varem formar tres grups en els quals cadascun d’ells havia de defendre el seu llenguatge, els llenguatges que varem debatre eren el poètic, el publicitari i el quotidià.
Cadascun dels grups va organitzar els seus punts a favor del llenguatge que ens tocava i posar les idees en comú i relacionar-les.

Després del debat varem arribar a la conclusió de que tots tres llenguatges son iguals d’importants i es necessiten entre ells per complementar-se.

El llenguatge poètic, es un llenguatge ple de ritme, per això es tracta d’un llenguatge melòdic, ja que es tracta d’un llenguatge que aporta molts punts de vista, és a dir, es un llenguatge que pot ser entès de diverses maneres i també pot transmetre’s de moltes maneres.
Es tracta d'un llenguatge molt sentimental, ja que tot poeta alhora d’escriure allibera totes les sensacions i emocions, tot sent interpretades de diverses maneres pel receptor.

El llenguatge publicitari tracta d’un tipus de llenguatge molt especial, ja que no es un llenguatge dirigit a tothom, sinó que a un determinat sector. Es un llenguatge que s’ajuda dels altres dos llenguatges, el poètic i el quotidià per apropar-se al públic de manera més directa. També s’ajuda amb el poder de la imatge ja que així té molta més força.

Per últim, el llenguatge quotidià es el més espontani i el que s’aprèn per comunicar-nos primerament, ja que es el que s’utilitza freqüentment entre la gent,es el llenguatge que es te més facilitat alhora de comunicar-se.

A més d'aprendre les diferents característiques de cadascun dels llenguatges, crec que va ser molt important el debatre i posar les nostres idees davant les altres, ja que molts de nosaltres no estàvem d’acord amb la nostra defensa. Però això ens ensenya a poder justificar i defendre qualsevol idea, encara que no sigui justificada per els nostres coneixements i sabers, és a dir, els nostres ideals i les idees que nosaltres defenem diàriament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario