24 de diciembre de 2009

VALORACIÓ PERSONAL DEL BLOG

VALORACIÓ PERSONAL DEL BLOG

A l’iniciar el curs, ens van dir a tots que hauríem d’anar publicant tot allò que faríem durant al llarg dels nostres anys a la carrera en un blog, la veritat no sabia ven bé quin era el procés d’aquesta tasca diària.

Al principi creia que seria impossible, com gairebé tots els meus companys, però poc a poc i publicant cada setmana les tasques realitzades vaig veure que es podia aconseguir.

Un punt que vull destacar en la realització del blog, és que molts dels professors els hi agrada que anem publicant tot, però per a mi, crec que com a eina d’estudi i de seguiment només he anat publicant allò que per a mi realment ha estat interessant i m’ha ajudat a aprendre o simplement m’ha cridat l’atenció.

He tingut alguns problemes alhora d’algunes publicacions, i tampoc veig un gran companyerisme alhora d’ajudar en allò que no sabem, però poc a poc, l’esforç i el treball diari, engloba un gran final de primer semestre en aquest primer curs de magisteri infantil, en que tota tasca ens ha ajudat a apropar-nos al món educatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario